Головна  →  Новини районів  →  26 жовтня 2018

Тренінг з викладачами Американської академії англійської мови

Тренінг з викладачами Американської академії англійської мови

На базі столичної спеціалізованої школи-дитячого садка ,Відродження’ відбувся тренінг для вчителів початкової школи з викладачами Американської академії англійської мови на тему : How to teach young learners?.

Під час практичних занять освітяни зі Сполучених Штатів провели заняття з учнями 1-4 класів, під час яких в інтерактивній формі змінювались локації, вчителі та види діяльності. Сам процес навчання проходив в цікавій ігровій формі, що дозволило  вільно спілкуватися з носіями мови і засвоювати нові англійські слова та вирази. Викладачі-американці, які працюють в організації ,Міжнародні програми навчання мови’, вже не перший рік знайомлять школярів з історією своєї країни, національними стравами та колоритом. З першого заняття учні збільшують свій словниковий запас, спілкуючись з англомовних педагогами, легко опановують ази іноземної мови.

Як перетворити лексику і граматику у захоплююче пізнавальна дійство знає педагог Олена Черняк, яка під час тренінгу разом з дошкільнятам продемонструвала свою оригінальну методику, використовуючи пісні, рифмовки, ігри на закріплення вивченого матеріалу.

Про свої напрацювання у навчанні дошкільнят англійської з використанням інтернет ресурсів розповіла методист Н. Павлусь. А вчитель Марина Штронда зробила презентацію свого досвіду роботи, акцентуючи увагу на тому, що вивчаючи правила в ігровій формі, діти паралельно тренують пам'ять та уважність, що сприяє не лише поповненню словникового запасу, а й надає  ґрунтовні знання.

Перейти до спискуВерсiя для друку