Головна  →  Новини районів  →  26 жовтня 2018

Неперервність здобуття освіти в Святошинському районі

Неперервність здобуття освіти в Святошинському районі

Неперервність здобуття освіти є можливою за умови реалізації принципів перспективності і наступності між суміжними рівнями освіти. З цією метою було проведено практичний семінар керівником ЛЕГО студії закладу дошкільної освіти № 532 Кривенко Тетяною Іванівною  для вчителів початкової школи закладу загальної середньої освіти №304 Святошинського р-ну м.Києва з дітьми перших класів.

Практична робота на базі ЗЗСО № 304 показала, що ігри та вправи з цеглинками ЛЕГО, які проводяться з дошкільниками можна легко інтегрувати в освітній процес початкової школи, адже гра для дітей це спосіб пізнання світу. На уроках, виконуючи веселі завдання і граючись набором з шести цеглинок LEGO DUPLO, діти тренували пам'ять, розвивали моторику, творчо мислили, граючись з упевненістю намагалися вирішити складні завдання, експериментували. Їм було цікаво, весело та легко вчитися!

Психологічно виваженому та успішному для дітей переходу від дошкільної до початкової освіти сприяють об’єднані зусилля педагогічних колективів дошкільних та шкільних закладів освіти, а організація освітнього середовища сприятиме вільному розвитку творчої особистості дитини, що є особливістю НУШ.

Перейти до спискуВерсiя для друку