Головна  →  Новини районів  →  29 жовтня 2018

Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

23-25 жовтня 2018 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Десята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», в якій взяв участь ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості»

У заході взяли участь 545 закладів-учасників із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, США, Болгарії. Організаторами заходу стали Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Свої напрацювання на виставці традиційно представив Київський коледж легкої промисловості.У номінації «Інноваційна діяльність закладу освіти в умовах упровадження Концепції Нової української школи» ДВНЗ ККЛП здобув золоту медаль. Нагороди виставки «Інноватика в сучасній освіті» Київський коледж легкої промисловості отримує не вперше і це підкреслює те, що успіх є невипадковим і інноваційна робота в закладі проводиться постійно і на високому рівні. Директора Коледжу Ганну Щуцьку було нагороджено Подякою за активну організаторську роботу з упровадження Інноваційних технологій в освітню практику. Також студенти Коледжу гідно представили заклад на стенді та з задоволенням відповідали на запитання стосовно спеціальностей, за якими навчаються.

Роботу виставки супроводжували науково-практичні конференції, тематичні семінари, презентації, майстер-класи, тренінги за участю керівників, провідних фахівців і науковців МОН України, НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», керівників закладів освіти.

Протягом трьох днів виставку відвідали понад тисячу гостей, педагогів, методистів, наукових співробітників та учнівська молодь і це нагода зав’язати нові партнерські зв’язки, відкрити нові можливості для професійного росту.

Перейти до спискуВерсiя для друку