Головна  →  Новини районів  →  28 вересня 2014

Учні спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови № 16 влаштували масштабну акцію миру і єднання «Ми за мир! Ні війні!»

    Миру в країні прагнуть і дорослі і малеча. Учні столичної спеціалізованої школи з поглибленим вивченням англійської мови № 16 теж не залишаються осторонь долі країни та влаштували масштабну акцію миру і єднання «Ми за мир! Ні війні!». Надихнула школярів на творчість, добру славу та віру у мирне майбутнє відома стародавня легенда про тисячу паперових журавликів, які здійснюють найзаповітніші мрії та бажання, об»єднають і символізують мир. Уся шкільна громада ідею підтримала та долучилася до акції миру, водночас опанувавши техніку орігамі.

    Символи єдності гордо створювали і молодші школярі. У свої паперові творіння вони вкладали бажання життя, миру та спокою. Паперові журавлики, приєднавши до повітряних куль, учні школи № 16 одночасно запустили у небо з єдиним бажанням, щоб в нашій державі припинилась війна і запанував мир. До акції приєднались вчителі, батьки, благодійники громадської організації «Перспектива».

    Усі, від найстарших до найменших, затамувавши подих, спостерігали за кульками, які піднімали журавликів у височінь. Усі пильно рахували їх кількість, сподіваючись, що саме ця тисяча паперових шедеврів виконає їхнє бажання – єдине для усіх громадян України.  Усіх небайдужих запрошуємо долучитися до цієї акції, і якщо тисячі журавликів злетять у небо, то дитяча мрія обов’язково здійсниться.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку