Головна  →  Новини районів  →  14 листопада 2018

Центр дитячої та юнацької творчості Деснянського району відсвяткував своє 30-річчя

Центр дитячої та юнацької творчості Деснянського району відсвяткував своє 30-річчя

9 листопада 2018 року Центр дитячої та юнацької творчості Деснянського району міста Києва запалював енергією, дивував творчістю і майстерністю на сцені Київського палацу дітей та юнацтва, святкуючи своє 30-річчя.

Концерт був яскравим та динамічним. Таким же, як і 30 років роботи одного із найкращих позашкільних закладів Деснянського району.

Цього вечора глядачі побачили яскраві виступи народних та зразкових художніх колективів Центру, а також багато нових і сучасних номерів молодих ансамблів та колективів. Чудову пісню «Берегиня» виконала директор ЦДЮТ Наталія Кібардіна, а номер про шалені будні роботи адміністрації змусив усіх щиро посміхнутися. Зірки свята – працівники закладу, хто понад 15 років працює у цьому творчому і самобутньому колективі, а особливо ‑ з дня заснування ЦДЮТ.

Щирі вітання лунали від друзів закладу і почесних гостей: депутата Київради Вадима Онуфрійчука, начальника відділу позашкільної освіти та виховання Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Тетяни Кулаковської, представників профспілкової організації та батьків.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку