Головна  →  Новини районів  →  21 листопада 2018

Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти Деснянського району

Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти Деснянського району

З метою привернення уваги до складної ситуації з дорожньо-транспортним травматизмом в Україні та необхідності зменшення смертності внаслідок ДТП, активізації діяльності учнів до теми безпеки руху, виховання молодого покоління як відповідальних учасників дорожнього руху з 12 по 18 листопада 2018 року в закладах освіти Деснянського району міста Києва був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху.

В закладах освіти було організовано та проведено Єдиний національний урок «Безпека на дорозі – безпека життя»; виступи загонів юних інспекторів руху; уроки дорожньої грамоти; тематичні години спілкування за участю представників патрульної поліції ГУНП України в місті Києві; вікторини, кіноуроки; перегляд театральної  вистави «Пригоди GPS навігатора»; конкурси стіннівок, аплікацій, малюнків; виставки літератури у бібліотеках.

Члени гуртка «ЮІР» школи І-ІІІ ступенів № 238 Деснянського району міста Києва  взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Молодь за безпеку дорожнього руху».

Проведені заходи, були спрямовані на формування в учнів ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я, популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та молоді.

Перейти до спискуВерсiя для друку