Головна  →  Новини районів  →  30 листопада 2018

Фахівці психологічної служби Деснянського району підвищують свою фахову майстерність

Фахівці психологічної служби Деснянського району підвищують свою фахову майстерність

29 листопада 2018 року практичні психологи закладів дошкільної освіти Деснянського району взяли участь у семінарі-тренінгу «Діагностика індивідуальних особливостей та проектування індивідуального психолого-педагогічного супроводу розвитку дітей дошкільного віку з родин учасників АТО і внутрішньо переміщених осіб».

Науковці НПУ імені М.П.Драгоманова І.О.Луценко, В.У.Лук’яненко ознайомили присутніх з:

-         результатами дослідження щодо даної тематики;

-         спільними (позитивними та негативними) якостями дітей із родин учасників АТО  та внутрішньо переміщених осіб;

-         системою, принципами роботи та етапами проектування.

Розглянули практику створення індивідуалізованих освітніх програм та приклади їх використання. В груповій роботі фахівці спробували створити свої власні програми та відтворити процес взаємодії, відповідно до обраних ролей.

Фахівці  психологічної служби Деснянського району в обличчі керівника Гулєвич Т.М. отримали  щойно створений  подарунковий екземпляр посібника «Психолого-педагогічний супровід виховання і розвитку дітей дошкільного віку з родин учасників АТО і внутрішньо переміщених осіб : концепція, методика, технології».

Сподіваємось, що отримані знання стануть в нагоді педагогічним працівникам в організації ефективної допомоги вищевказаним категоріям, а дана зустріч стане початком плідної співпраці між науковцями та практиками.

Перейти до спискуВерсiя для друку