Головна  →  Новини районів  →  3 грудня 2018

Зустріч з матір’ю Героя України, Героя Небесної Сотні, журналіста В’ячеслава Веремія у спеціалізованій школи І-ІІІ ступенів № 251

Зустріч з матір’ю Героя України, Героя Небесної Сотні, журналіста В’ячеслава  Веремія  у спеціалізованій школи І-ІІІ ступенів № 251

29 листопада 2018 року відбулась зустріч учнів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 251 імені Хо Ши Міна з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва з матір’ю Героя України, Героя Небесної Сотні, журналіста В’ячеслава  Веремія Катериною Аркадіївною.

На зустрічі Катерина Аркадіївна презентувала книгу «Веремій В’ячеслав: ПРАВДА ЖИТТЯ ЖУРНАЛІСТА», упорядником якої вона є. У книзі представлено статті, спогади і авторські твори, які змальовують життєвий образ відомого в Україні і світі журналіста В’ячеслава Веремія.

Катерина Аркадіївна повідала про дитячі, юнацькі та студентські роки сина, про його журналістську діяльність. Зокрема вона наголосила, що у збірнику відображено його патріотичний і гуманістичний світогляд, виражений  в публіцистичних і художніх творах. 

Катерина Аркадіївна під час зустрічі прочитала декілька віршів сина, написаних ним в різні часи і декілька власних поетичних творів.

Учні висловили вдячність матері Героя та подарували квіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку