Головна  →  Новини районів  →  5 грудня 2018

Вікторія та Інна Соколенки - лауреати стипендії Президента України

Вікторія та Інна Соколенки  - лауреати стипендії Президента України

29 листопада 2018 року у приміщенні Національного технічного університету України «КПІ ім. І. Сікорського» відбулося урочисте вручення стипендії Президента України  переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад. Серед лауреатів – учениці 9 класу гімназії «Києво-Могилянський колегіум» ІІ-ІІІ ступенів Соколенко Вікторія та Соколенко Інна, які вибороли перше місце на IV (всеукраїнському ) етапі олімпіади з хімії у 2018 році.

Звертаючись до лауреатів стипендії Президента України, міністр освіти і науки України Лілія Гриневич наголосила:   «Кожен із вас – це не просто талант, а талант наполегливий. Мати талант – це можливість, яка є у кожної людини, а от розвинути цей талант і мати силу волі працювати, коли інші відпочивають, – це найвище мистецтво».

Вона також додала, що на її думку «правильно й вдало поставлена для себе мета, віднайдений талант, помножений на працю і наполегливість»  – це і є формула успіху.

«Не сумніваючись у ваших талантах, я б хотіла побажати вам одного – щоб ви ніколи не втрачали натхнення на наполегливість, терпеливість і велику працю. І це призведе до успіху, а ваш успіх – це успіх України», – підсумувала Міністр.

Пишаємось нашими лауреатами  стипендії Президента України!

Перейти до спискуВерсiя для друку