Головна  →  Новини районів  →  30 вересня 2014

Учнівська молодь Шевченківського району започаткувала благодійний проект «Ви – не одні»

Учнівська молодь Шевченківського району започаткувала благодійний проект «Ви – не одні»

    В той час, коли країна знаходиться в стані війни, учнівська молодь України активно проявляє свою чітку громадянську позицію щодо збереження єдності та незалежності нашої Батьківщини. Жителі центральних та західних областей України чітко усвідомлюють, що мирним небом над нашими  головами ми цілком завдячуємо тим воїнам-героям, які обороняють нашу землю на сході. Учнівська молодь Шевченківського району з вересня місяця започаткувала проект «Ви – не одні», метою якого є вшанування історичного подвигу  українського народу у боротьбі за єдність та незалежність України та  підтримка українських військових в зоні АТО, сімей загиблих, поранених.

    В рамках проекту на базі офісу районної ради старшокласників «ШАРМ» розпочався благодійний збір продуктів харчування, одягу, медикаментів, засобів догляду та гігієни для солдат – учасників АТО, до якого долучилися всі навчальні заклади Шевченківського району.

  29 вересня відбулося урочисте передання благодійних внесків представникам спілки громадських ініціатив «Допомога армії України». Волонтери цієї організації співпрацюють з батальйонами  «Айдар» та «Донбас», 1 –им та 2-им батальйонами Національної Гвардії України, Національною Гвардією ім. Кульчицького.

    Розуміємо, що це лише краплина в морі. Але краплина до краплини – виходить океан: вільний, величний,  сильний та непереможний.

     Учнівська молодь не перестає стверджувати – Україна - єдина країна! І не має  значення, на якій частині цієї величної держави ми проживаємо, ми  – єдині. Єдині в думках, у помислах, у бажанні жити у вільній, незалежній державі.   Слава Україні!

Перейти до спискуВерсiя для друку