Головна  →  Новини районів  →  10 грудня 2018

Турнір юних блейдерів у гімназії «Прем’єр»

Турнір юних блейдерів у гімназії «Прем’єр»

Блейблейд-хвиля захопила українських школярів і грати у цю гру прагне кожен, хто відчуває командний дух, розвиває стратегічне мислення і спортивний інтерес.

Визначити найсильнішого блейдера – задача не з простих під час спортивного змагання, яке тривало в столичній гімназії «Прем’єр».

Гравці від шести до чотирнадцяти років змагались за допомогою вовчків-блейдів на ігровій арені у вигляді круглого поля.

Завдання – розбити або виштовхнути супротивника, використовуючи швидкість та масу блейду. Тому кожен учасник намагався якнайсильніше запустити свій вовчок, аби надати максимальної швидкості своєму блейду.

До гри у Блейблейд гімназія «Прем’єр» долучилась вперше. Серед учнів 1-6 класів було проведено відбіркові змагання серед учнів кожного класу, згодом переможці змагалися по паралелям. У фінал вийшли              8 учасників, кожен з яких був найспритніший у своїй паралелі. Серед півфіналістів за олімпійською системою жеребкуванням були визначені пари для змагань. І запекла боротьба почалась! Всі глядачі, затамувавши подих, стежили за блейдерами, вболівали і підтримували улюблених гравців.

Переможцем гри став учень 5 класу Дмитро Донченко! Друге місце виборов учень 6 класу Данило Тарангул, а третє призове місце дісталося учню 5 класу Олексію Адаменко.

Вітаємо переможців!

Всі вони були нагороджені наборами Блейблейд та почесними грамотами від генерального директора гімназії Андрія Олексійовича Соловова, а решта учасників отримали заохочувальні призи – флеш-накопичувачі. Дякуємо всім, хто долучився до найпопулярніших змагань!

Перейти до спискуВерсiя для друку