Головна  →  Новини районів  →  10 грудня 2018

Педагогічні читання на тему «Школа успіху» у спеціалізованій школі №40

Педагогічні читання на тему «Школа успіху» у спеціалізованій школі №40

6 грудня 2018 року відбулися педагогічні читання на тему «Школа успіху»

У ході підготовки доповідачі читань ґрунтовно проаналізували, над чим ще потрібно попрацювати протягом  2018-2019 навчального року, щоб Концепція НУШ у нашій школі запрацювала як школа успіху.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Бабич-Куриляка С.Г. очолила молоду команду педагогів, якій  вивели так звану "формулу успіху" в контексті Концепції НУШ, і поділилися нею з педагогічним колективом школи.

Галина Михайловна Самойленко, вчитель математики, ознайомила педагогів з ознаками чарівності та харизматичності,та наголосила важливість сприйняття учнями особистості вчителя, як приклад життєвої успішності.

Вчитель математики Пархоменко Альбіна Володимірівна присвятила свою доповідь образності мовлення кожного вчителя, за допомогою чого досягається успішність засвоєння навіть "сухих" математичних дисциплин.

Шевкопляс Наталя Вікторівна, вихователь групи подовженого дня, розповіла про створення ситуації успіху кожним вчителем на кожному уроці.

А ось про важливість та способи підтримки у учнів почуття успішності на кожному уроці, та про власний та рецепт успіху  розповів вчитель фізики Олександр Васильович Житар.

Перейти до спискуВерсiя для друку