Головна  →  Новини районів  →  1 жовтня 2014

Освітянська родина Дніпровського району приймала щирі вітання з нагоди професійного свята!

Освітянська родина Дніпровського району приймала щирі вітання з нагоди професійного свята!

30 вересня 2014 в Академії сучасної освіти, що у Дніпровському районі, відбулося урочисте свято, присвячене Дню працівників освіти України. (більше фото тут)

   Шановне освітянське товариство зустрічали учасники флеш-мобу «Діти за мир і єдність!», вихованці дитячо-юнацької хореографічної студії «Щасливе дитинство» імені Миколи Коломійця та лідери районного об’єднання старшокласників «ДНІПРО».

    Освітян вітали Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Володимирович Горбунов, начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Василівна Іваніна, голова профспілки працівників освіти Дніпровського району Галина Захарівна Нікандренко - патріоти, які на державному рівні представляють честь та високі здобутки Дніпровської освіти. На свято завітала голова обєднання батьків школярів району Оксана Володимирівна Мерінова. У своємі вітальному слові голова районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Володимирович Горбунов висловив особисту подяку за вагомий внесок освіти у розвиток Дніпровського району, запевнив, що завжди буде підтримувати освітян та побажав миру, міцного здоров’я і вдячних талановитих учнів та вихованців. Подяки від голови районної в місті Києві державної адміністрації отримали  кращі освітяни району.

     Дніпровський район багатий загальноосвітніми навчальними закладами, а отже досягненнями і перемогами своїх працівників. З професійним святом, всіх привітала начальник управління освіти Наталія Василівна Іваніна. Квіти, грамоти і подяки були вручені представникам освітянської родини: директорам, вчителям, вихователям, керівникам гуртків, технічному персоналу, методистам - всім, хто забезпечує високий рівень освіти. Яскраве та патріотичне творче вітання від юних артистів стало чудовим подарунком в переддень професійного свята. Свята у районі тривають.

Бажаємо всім освітянам творчого натхнення, задоволення від власної праці, особистого щастя і міцного здоров'я!

Перейти до спискуВерсiя для друку