Головна  →  Новини районів  →  1 березня 2019

Лицарський турнір в гімназії «Прем‘єр»

Лицарський турнір в гімназії «Прем‘єр»
 
У гімназії «Прем’єр» відбувся «Лицарський турнір – 2019» серед учнів 1-4 та 5-10 класів. 
Учасники -  12 розумних, сильних, стильних та умілих хлопців,  які змагалися за титул «Лицар гімназії-2019». Кожен клас самостійно вирішував, хто буде представляти їх на турнірі.  Конкурсна програма, вимагала від хлопців уваги, артистизму, сили  та почуття гумору.
Учасники здобували прихильність глядачів, жюрі та своїх однокласниць оригінальними візитками: презентували себе в образах, серед яких були казкові герої, відомі актори, артисти, мандрівники-журналісти, успішні бізнесмени, спортсмени та середньовічні боги. 
Як справжні лицарі, конкурсанти мали свій загін - учнів класу, які допомагали хлопцям проявити себе в конкурсі "Я зірка". Цікавим був творчий конкурс «Лист прихильності та любові», у якому учасники писали про свою любов, дружбу, прихильність, симпатію до ... І тут було багато цікавих варіантів: до Батьківщини, до мами, до вчительки, до друга, до дівчини і навіть до домашнього улюбленця. 
Окрім цього, у конкурсній програмі були присутні змагання «Я стиліст» та  «Кращий танцюрист». Моделями для цих конкурсів були не лише дівчата-однокласниці, а й вчителі. Звісно ж,"Лицарі" проявили свою спритність у спортивному конкурсі.
Підтримати учасників прийшли батьки, куратори, вчителі, однокласники та друзі.
Підсумком свята стала посвята в лицарі «Шляхетне серце», «Вірна рука», «Стильне око», «Глядацькі симпатії», «Артистичне сяйво», «Елегантні манери».
Звання «Лицар гімназії  – 2019», і перемогу в турнірі здобули  учень 2-А класу Осипчук Дмитро та учень 6 класу Любименко Гліб. 
 
 
 
 
 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку