Головна  →  Новини районів  →  1 жовтня 2014

В Управлінні освіти Деснянської районної адміністрації відбулося засідання робочої групи з питання організації роботи з дітьми та учнівською молоддю

В Управлінні освіти Деснянської районної адміністрації відбулося засідання робочої групи з питання організації роботи з дітьми та учнівською молоддю

           30 вересня 2014 року в Управлінні освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації відбулася робоча зустріч науковців, представників освіти, служб та підрозділів району з обговорення питання подальшої організації роботи з дітьми та учнівською молоддю. В заході взяли участь працівники Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи (Луценко Ю.А.), Управління освіти (Левченко Н.П., Сенік Н.А., Гулєвич Т.М., Омельчук Н.М.), освітяни (Мілашевич О.Ю., Ганжала І.С., Зайкіна О.П., Крамаренко Л.І.), а також представники служб та підрозділів району по роботі з дітьми та учнівською молоддю: Компанець О.Г. (Відділ кримінальної міліції ВММСД РУ), Альтман Д.В. (Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді), Собчук О.В.(Відділ у справах сім’ї та молоді РДА), Пікалюк Т.А. (Служба у справах дітей), Єрмолаєв А.О.(Центр у справах сім’ї та жінок).

Робота даного заходу була спрямована на обговорення алгоритму діяльності та взаємодії установ освіти, служб та підрозділів району в випадках скоєння дітьми та молоддю правопорушень.

    

          Щиро вдячні В.о. начальника Управління освіти Постолюк Т.К. за сприяння в організації заходу, а учасникам групи за активність та продуктивність роботи.

Перейти до спискуВерсiя для друку