Головна  →  Новини районів  →  28 вересня 2014

В спеціалізованій школі № 322 Деснянського району відбулася зустріч учнів з бійцями батальйону «Айдар»

В спеціалізованій школі № 322 Деснянського району відбулася зустріч учнів з бійцями батальйону «Айдар»

           26 вересня 2014 року в спеціалізованій школі І ступеня № 322 Деснянського району міста Києва відбулася зустріч учнів 1–А та 3–А класів з воїнами – захисниками нашої Вітчизни, бійцями батальйону «Айдар» , які розповіли про бойові будні в зоні АТО, про бійців, які захищають нашу Батьківщину. Один з бійців є татом учениці 1-А класу Сільченко Єви – Сільченко Ігор Іванович.

         На уроках патріотизму, що пройшли в класах, говорили про мужність українських військових та добровольців, про їхню вірність присязі своїй країні та українському народові, готовність віддати життя за цілісність України, за її мир та спокій, а також про героїзм та самовіддачу простих українців, які допомагають бійцям.

          Учні написали листи та намалювали малюнки, в яких висловили свої прагнення до миру і єдності України, власноруч зробили обереги для воїнів та побажали захисникам здоров’я і перемоги. Всі роботи було передано бійцям батальйону «Айдар».

         Разом з тим, батьками учнів навчального закладу було проведено благодійну акцію по збору теплих речей та продуктів харчування для бійців, які перебувають в зоні АТО. 

Перейти до спискуВерсiя для друку