Головна  →  Новини районів  →  25 березня 2019

100-річчя Ліцею міжнародних відносин №51

100-річчя Ліцею міжнародних відносин №51
Нещодавно Ліцей міжнародних відносин №51 урочисто відзначив свій 100-річний ювілей. Це було яскраве свято творчої уяви та фантазії учнів, учителів і випускників.  
За сто років у Ліцеї здобули освіту тисячі юнаків і дівчат. Серед випускників – відомі дипломати, учені, педагоги, керівники підприємств та державних установ, артисти, спортсмени – люди, якими пишаються ліцеїсти і вся Україна. 
Під час свята на сцені майоріли барвистими вишиванками вихованці Ліцею: пісні, танці, вітання гостей та вдячних випускників. Тема національного відродження, велич духу, любов до рідної України – усе це звучало в кожному слові, у кожній пісні, у кожному русі запальних танців учнів.
 Учителі Ліцею за сумлінну працю на освітянській ниві,  успіхи у справі навчання і виховання молодого покоління та з нагоди 100-річчя заснування закладу отримали почесні нагороди, які вручали Вадим Карандій, заступник Міністра освіти і науки України; Олена Батечко, начальник відділу загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації); Олена Мозгова, в.о. заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації; Тетяна Копил, начальник управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації; Олександр Яцунь, голова Київської міської організації профспілки працівників освіти і науки України; Олександра Баклан, голова профспілки працівників освіти Печерського району та інші почесні гості. 
Професійний, висококомпетентний, творчий педагогічний колектив Ліцею з нагоди 100-річного ювілею нагороджений Почесною грамотою  Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом»,  подарунковим сертифікатом на 50000 грн. від управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації. На святі були присутні гості з міста Легіоново Республіки Польща, Інституту міжнародних відносин  Київського національного університету  імені Тараса Шевченка, Інституту Конфуція при КНУ імені Тараса Шевченка, народні депутати Верховної Ради України та Київської міської ради. 
Сьогодні Ліцей - це життєвий простір для самореалізації дитини, яскрава різноманітна палітра можливостей для розвитку талантів та здібностей. Педагогічний колектив Ліцею продовжує примножувати славні традиції закладу  освіти, успішно освоює європейські підходи для розквіту нової генерації духовної та інтелектуальної молодої еліти нації, від якої залежить майбутнє України.
фото
Перейти до спискуВерсiя для друку