Головна  →  Новини районів  →  15 квітня 2019

Фестиваль дитячої творчості "Ми - таланти твої, Україно!" у Печерському районі

Фестиваль дитячої творчості "Ми - таланти твої, Україно!" у Печерському районі

10 квітня 2019 року на сцені Київського міського Палацу дітей та юнацтва пройшов фестиваль дитячої творчості «Ми-таланти твої, Україно!» серед дітей закладів дошкільної освіти Печерського району міста Києва.

Фестиваль відбувся за ініціативи управління освіти та інноваційного розвитку і підтримки Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

У заході взяли участь 130 дітей з тринадцяти закладів дошкільної освіти району, які представили свої вірші, танці та хореографічні композиції.

З вітальним словом до учасників та гостей фестивалю звернулися Мозгова Ольга Вікторівна – виконуюча обов’язки заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації та Копил Тетяна Василівна – начальник управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Завданням фестивалю є естетичне виховання підростаючого покоління, сприяння розвитку дитячої творчості, виховання у маленьких громадян України любові до рідної мови, національної культури, рідного краю.

Багатогранність репертуару та креативний підхід є пріоритетом сучасного покоління, а різноманітність української національної культури сприяє самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів.

Перейти до спискуВерсiя для друку