Головна  →  Новини районів  →  24 квітня 2019

День цивільного захисту в спеціалізованій школі №96 ім. О.К. Антонова

День цивільного захисту в спеціалізованій школі №96 ім. О.К. Антонова

23 квітня 2019 року в спеціалізованій школі №96 ім. О. К. Антонова  було проведено День цивільного захисту.

До участі в проведенні Дня цивільного захисту було залучено керівний та командно-навчальний склад ЦЗ школи, особовий склад невоєнізованих формувань ЦЗ, весь постійний склад та учнів 1-11 класів.

На першому уроці було проведено єдиний урок з цивільного захисту. На ньому вчителі демонстрували навчальний фільм з цивільного захисту для учнів 5-11 класів.

У вестибюлі школи під керівництвом вчителя предмету «Захист Вітчизни» Мамая І.М. було організовано виставку засобів індивідуального захисту при виникненні надзвичайних ситуацій та ознайомлено з правилами їх використання (09.00-15.00). Учні 1-4 класів протягом дня відвідали виставку та за допомогою учнів 11 класу ознайомилися з її експонатами.

Під час великої перерви (12.20 – 12.40) для учнів 5-9 класів ЗДНВР Бородіною О.В. та учнями 11 класу було організовано квест за результатами навчань «Дій правильно та рішуче при виникненні надзвичайних ситуацій різного типу»

За сигналом тривоги «Увага всім!» відбулася евакуація учасників освітнього процесу на територію шкільного подвір’я (13.35).

На шкільному подвір'ї було проведено загальношкільну лінійку для учнів 1-11 класів за участю вчителів, класних керівників, штабу ЦЗ школи, оголошено результати квесту для 5-11 класів та підведено підсумки проведення Дня ЦЗ.

О 14.00 відбувся збір педагогічного складу та учнівського самоврядування для підведення підсумків «Дня Цивільного захисту». Результати проведення заходів «Дня ЦЗ» оприлюднено на сайті школи.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку