Головна  →  Новини районів  →  24 квітня 2019

П’ятнадцятиріччя суспільно-гуманітарної гімназії НВК "Домінанта"

П’ятнадцятиріччя суспільно-гуманітарної гімназії НВК "Домінанта"
П’ятнадцятиріччя відзначає суспільно-гуманітарна гімназія НВК  «Домінанта». Ще зовсім юна, проте вже досвідчена і мудра. 
У багатьох куточках світу добре знають «Домінанту» як відомий бренд якості освіти, глибоких знань, високого рівня володіння багатьма іноземними мовами, патріотизму, шляхетності.
Упродовж п’ятнадцяти років у школі навчалося понад 1300 учнів, працювало 90 вчителів. Це був і є висококваліфікований, працелюбний,  дисциплінований, з великим педагогічним досвідом,  об’єднаний єдиною метою, сильний духом і вірою в переборення всіх труднощів на своєму шляху  педагогічний колектив на чолі з директором – Світланою Василівною Уфімцевою!
Протягом тривалого часу серед шкіл столиці гімназія «Домінанта» виступала з найкращими результатами з предметних олімпіад, конкурсів захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, мистецьких конкурсів та спортивних змагань. 
Великим білим кораблем пливе столична гімназія «Домінанта» у майбутнє. І воно в неї – прекрасне. Ця впевненість підтверджена багаторічними здобутками педагогічного, учнівського та батьківського колективів цього навчального закладу.
Щасливого плавання, гімназіє! Нових відкриттів!

 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку