Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2014

Пройшла благодійна акція – концерт «Україна – це ми!»

Пройшла благодійна акція – концерт «Україна – це ми!»

4 жовтня 2014 року о 13 годині на Співочому полі, що у Печерському ландшафтному парку за підтримки управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень з успіхом пройшла благодійна акція-концерт «Україна - це ми!».(більше фото тут

    Ініціатором заходу стала Дитячо-юнацька хореографічна студія імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство». Благодійний концерт був організований з метою підтримати постраждалих українських військових у зоні проведення АТО, родини вимушених переселенців та зібрав велику кількість прихильників. Начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Іваніна Наталія Василівна привітала всіх присутніх, підтримала благодійну акцію наголосивши, що благодійність та патріотизм потрібно виховувати змалечку і навчальні заклади освіти Дніпровського району не стоять осторонь цієї важливої для суспільства справи.

    Координатор Волонтерської Сотні та керівник проекту «Кожен може допомогти» Кристина Цукур запросила всіх бажаючих приєднатись до акції «Напиши лист солдату». Діти у перервах між номерами концертної програми мали змогу написати листи, намалювати малюнки військовим, підтримати їх, подякувати за героїзм та побажати повертатись живими! Всі охочі могли фінансово підтримати акцію, перерахувавши кошти на підтримку постраждалих українських військових у зоні АТО, або покласти їх у скриньку Волонтерської Сотні.

          Акцію-концерт підтримали такі дитячі творчі колективи Дніпровського району:

  • Народний художній колектив ансамбль танцю «Україна» Дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство» Дніпровського району м. Києва;
  • Народний художній колектив театр хореографічних мініатюр «Цвіт папороті» Центру дитячої та юнацької творчості Дніпровського району  м. Києва;
  • Народний художній колектив ансамбль танцю «Нью-Анс» СЗШ №182 Дніпровського району м. Києва;
  • Зразковий художній колектив ансамбль танцю «Дніпряночка» Центру дитячої та юнацької творчості Дніпровського району м. Києва.

                   

     Концертна програма задовольнила всі запити глядача. Діти щиро і відверто дарували  своє мистецтво зі сцени. Осіння погода подарувала чудовий день та створила особливий настрій для проведення акції. Безліч листів і малюнків написано від щирого дитячого серця. Кошти зібрані під час акції будуть використані на підтримку поранених у зоні АТО.

          У благодійному концерті взяло участь 379 дітей віком від 5 до 18 років.Це стало дійсно святом патріотизму, доброчинності, єдності.

Україна – це ми!

Перейти до спискуВерсiя для друку