Головна  →  Новини районів  →  2 вересня 2019

Учні та педагоги школи №40 взяли участь у Дні відкритих дверей у Посольстві Німеччини - "Німецький сад"

Учні та педагоги школи №40 взяли участь у Дні відкритих дверей у Посольстві Німеччини - "Німецький сад"

31 серпня в Посольстві Німеччини в Україні (м. Київ) пройшов День відкритих дверей "Німецький сад", де німецькі організації та фонди провели презентації своєї діяльності.

Традиційно, усі організації на своїх стендах проводили ігри-конкурси та ділились інформаційними матеріалами про себе. Окрім цього, на заході учасники мали можливість помайструвати на дитячому майданчику,  посмакувати стравами та напоями німецької кухні. Після цього співробітникм посольства Німеччини провели вікторину про свою країну. Переможці отримали призи.

Центральна служба з питань освіти за кордоном (ZfA) також презнетувала свою діяльність. Усі DSD-школи м. Києва, Німецька школа в м. Києві та Німецький дитячий садок утворили своїми стендами цілий кластер. Вчителям було приємно побачити своїх колег з інших DSD-шкіл  та обговорити освітянські новини.

Спеціалізовані школи з поглибленим вивченням німецької мови №14, №40 та №167 запропонували присутнім цікаву концертну програму. Велике  задоволення глядачі отримали від німецьких народних танців у виконанні ансамблю «Deutsche Quelle»  («Німецьке джерело») під керівництвом С.В.Цех. Окрім цього на заході звучали й пісні німецькою мовою. Зокрема, Марія Соколова виступила з піснею "Без тебе", Ірина Ралко подарувала глядачам пісню "Пусти мене в своє життя", а Дем'ян Рудь виконав арію Герцога з опери Джузеппе Верді "Ріголетто". Професійні номери беззаперечно стали прикрасою свята.

Перейти до спискуВерсiя для друку