Головна  →  Новини районів  →  21 жовтня 2019

До Дня захисника України: «Ми роду козацького діти»

До Дня захисника України та Дня українського козацтва гімназія «Прем`єр» перетворилась на Запорізьку Січ. Кожен «курінь»-клас брав участь у конкурсах: учні виконували завдання на кмітливість, спритність та силу волі. 

Спортивні перегони та естафети, майстер-класи і медалі для татусів, привітання хлопчиків в класах та колег-вчителів з козацьким святом, зустріч з учасником АТО, патріотичні виховні години, а ще в цьому році започаткували нову традицію і варили козацький куліш на подвір’ї гімназії. Захід так і  назвали – «Козацькі Наминайки» 

День козацтва і захисника України святкували й найменші козачата 1-Г класу. Кожен урок святкового дня був присвячений новій справі. День розпочався з інформаційної відеопрезентації про козаків. Наступним уроком став спортивно-розважальний конкурс для хлопчиків «Козацьке випробування». На завершення – батьківський майстер клас із виготовлення сімейного сувеніру «Козацького оберегу».

Учні школи дякують солдатам України, які перебувають у зоні ООС (АТО). Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!

Перейти до спискуВерсiя для друку