Головна  →  Новини районів  →  21 жовтня 2019

«На каву до директора» - ініціатива у гімназії "Прем'єр"

У Всесвітній день шефа (керівника, боса) учні столичної гімназії «Прем’єр» мали нагоду у неформальній обстановці за філіжанкою чаю зі смаколиками поспілкуватись з директором навчального закладу Тетяною Дюкаревою.

Кожен бажаючий учень міг протягом дня на перервах зайти до кабінету директора і поспілкуватись, почути розповідь про шкільні роки директора, побачити учнівський щоденник Тетяни Анатоліївни, дізнатися як вона пройшла шлях до керівника їх закладу освіти. Про необхідні навички, здібності, тонкощі роботи, риси характеру та як досягти успіху – розмова тривала упродовж усього навчального дня. А ще говорили про роки навчання, переживання, спроби, помилки та перемоги, про відповідальність та шлях до професії вчителя. Про все щиро і відверто, а від того випромінювалось тепло і зростав захват у дитячих оченятах.

Таке спілкування стало корисним не лише для учнів, а й для керівника. Учні могли висловити свої побажання і прохання, дізнатися про перспективи своєї школи. Потік учнів, бажаючих завітати до директора на каву і відверту розмову, був нескінченний. Шкода, перерви швидко закінчувались. «Сьогодні вкотре мала приємну нагоду бути не тільки «леді-бос», як мене лагідно назвав педколектив, а ще й жінкою, мамою, колегою, наставником, партнером. Дякую моїй шкільній родині. Ціную і люблю кожного з вас!» - сказала директор і пообіцяла, що такі зустрічі будуть проводитись регулярно.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку