Головна  →  Новини районів  →  14 листопада 2019

Гарбуз Fest в гімназії «Прем`єр»

На противагу американській традиції святкування Хеллоуіну,у гімназії «Прем`єр” відбувся Гарбуз Fest. 
Педагогічний колектив  та директор Тетяна Дюкарева не бояться  втілювати в життя творчі ідеї по-новому. Гімназійна родина учнів, вчителів та батьків вирішили пригадати традиції наших предків і створити в школі невимушену атмосферу веселого гамірного ярмарку.
Кожен клас відрізнявся своєю оригінальністю, усім хотілося привернути увагу саме до своєї продукції. Програма “Гарбузового дня” була насиченою і розпочалася виставкою композицій з гарбузів. 
Ярмаркування розпочалося запальним українським танцем у виконанні учнів 3-А та 3-Б класів (вчитель хореографії Леся Боднарь), а далі  кожен клас презентував свій врожай гарбузових смаколиків: пісні, вірші, театральні сценки. Це був не просто фестиваль, це було свято-феєрія. Погода сприяла цьому якнайкраще: яскраве сонечко, тепле ласкаве повітря та весела українська пісня.
Потім розпочалося друга частина свята — "Фестиваль їжі". Усі учасники і гості мали змогу посмакувати тортами і кексами, пудингами і гарбузовою панна-котою, пиріжками та тістечками,  цукатами з гарбуза  та напоями. Кожен клас продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце, як буде закликати покупців і заохочувати найактивніших з них. 
Усі кошти від благодійного ярмарку (близько 7 тис.грн), будуть  використані на розвиток учнівської творчості.  
 
 
 
 
 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку