Головна  →  Новини районів  →  27 листопада 2019

Американські вчителі провели урок у НВК «Інтел»

Практика викладацької діяльності в українській школі, «живе» спілкування з носіями іноземної мови, занурення в історію і культуру іншої країни – це не тільки позитивний досвід взаємодії учитель-учень, а й інший підхід до процесу навчання.

До Дня Подяки, яке є національним святом США, до учнів НВК «Інтел» завітали вчителі Американської Академії англійської мови – Емарі, Портлін та Аспен. Це вчителі зі Сполучених Штатів Америки, які перебувають в нашій країни за програмою International Language Programs (ILP). Завдяки авторським розвивальним американським методикам учні навчаються вільно спілкуватися англійською.

Під час уроку вихованці НВК «Інтел» дізнались багато цікавих фактів про історію свята День Подяки (Thanksgiving Day), розмальовували картинки з індичкою і гарбузами, грали у розважальні ігри, вивчали нові слова та назви кольорів. Уроки з американськими викладачами прийшлися до душі, адже невимушене освітнє середовище, гумор і артистизм молодих вчителів підкорив учнів і надовго запам’ятався кожному.

Перейти до спискуВерсiя для друку