Головна  →  Новини районів  →  10 грудня 2019

Просвітницька акція фахівців психологічної служби Деснянського району

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» потягом 4-6 грудня 2019 року, практичні психологи  і соціальні педагоги 40 закладів освіти Деснянського району долучилися до проведення просвітницького загальноміського заходу для педагогічних працівників щодо обізнаності на тему: «Попередження булінгу та насильства».

Упродовж трьох днів фахівці психологічної служби взаємодіяли з педагогами в таких формах: виступи, інтерактивні заняття, «коло просвіти», воркшопи, відео лекції, зустрічі-обговорення, тренінги, круглі столи, семінари, майстер-класи. На ході заходів розглядалися питання реагування на випадки жорстокості; ознак та симптомів насильства; особистісних ресурсів; законодавчого підгрунття та партнерської взаємодії учасників освітнього процесу.

Проект сприяв розумінню 683 педагогами району своєї внутрішньої готовності до реагування на події, значущості та неповторності в протидії жорстокості, адже тільки небайдужі, творчі, креативні, вільні педагоги можуть надати підтримку дітям та сприяти нівелюванню жорстокості в колективах.

Перейти до спискуВерсiя для друку