Головна  →  Новини районів  →  24 січня 2020

Семінар для фахівців психологічної служби Деснянського району

23 січня 2020 року в комунальному закладі «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням української мови – гімназія № 39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького» Деснянського району міста Києва відбувся семінар для практичних психологів і соціальних педагогів «Задоволення потреб. Їх значення у становленні особистості».

Вітальним словом розпочала захід директор закладу Кулик Валентина Володимирівна.

Керівник творчої майстерні, практичний психолог Жур Тетяна Володимирівна зробила акцент на важливості даної теми, а саме на Піраміді Маслоу як основі шляху розвитку особистості. Протягом семінару були розглянуті всі рівні «Піраміди», а саме 5 рівнів потреб (фізіологічні потреби; потреби у безпеці; потреба в любові, спілкуванні і приналежності; потреба у визнанні; потреба у самовираженні в становленні особистості).

Теоретична частина кожного блоку закріплювалась практичними вправами, переглядом роликів, тестуванням та самоаналізом при створенні власної «Піраміди потреб». На завершення заходу учасникам було продемонстровано відео «Історія однієї дівчинки…», що спонукало фахівців до роздумів.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку