Головна  →  Новини районів  →  28 січня 2020

Вихованці дошкільного закладу «Планета дитинства» відвідали місце, де народжується шоколад

Екскурсія дошкільнят старшої групи «Веселка» ПДНЗ «Планета дитинства» на кондитерську фабрику «Roshen» почалася з ознайомлення з основними правилами перебування на виробництві, перевдягання у спецодяг та демонстрації стрічки про процес виготовлення кондитерських виробів.

Під час цієї захоплюючої екскурсії дітлахи мали можливість побачити на власні очі процес виготовлення солодощів, роботу новітнього обладнання та професійну працю майстрів-кондитерів.

Аби малята відчули себе справжніми шоколадьє, вони відвідали виробничі цехи, де створюються найулюбленіші ласощі. Дітлахів радо зустрічали професіонали шоколадної справи, відкрито ділилися власним досвідом, відповідали на питання дітей.

У відділі пакування маленькі дизайнери з «Планети дитинства» навчилися робити упаковку для шоколадних цукерок за власним дизайном.

Наприкінці зустрічі, на дошкільнят чекав приємний сюрприз – дегустація солодощів та шоколадний подарунок у щойно створеній упаковці. Вони подякували спеціалістам за можливість доторкнутися до мистецтва кондитерської справи.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку