Головна  →  Новини районів  →  28 лютого 2020

Декада природничих наук у школі №40

У школі №40 відбулася Декада природничих наук. Робота Декади була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів!

Проведені заходи активізували пізнавальний інтерес учнів до вивчення географії, біології, хімії, екології; сприяли прояву ініціативи й самостійності; розкриттю індивідуальних здібностей дітей та їх талантів.

Були проведені такі природничі заходи: географічний крос «Роль води в житті людини», вікторини «Особливості, роль, значення вторинного сектору економіки України» та Карусель запитань «Що ми знаємо про живу природу?», інтелектуальна біологічна гра «Біржа ерудитів», усний журнал з біології «Ліки довкілля», семінар «Спосіб життя і здоров’я», урок-конференція «Вплив діяльності людини на стан біосфери», круглий стіл «Куріння «за» і «проти»», цікаві досліди в школі «Чарівниця хімія», брифінг «Що відомо про короновірус? Як вберегти себе», наукова конференція «Неорганічні речовини у домашній аптечці та харчовій промисловості», семінар «Спосіб життя і здоров’я», КВК «Вивчення космосу», VІІІ загальношкільний конкурс пісні про фауну (приурочений до трагічних наслідків пожеж в Австралії та проведена благодійна акція «Допоможи домашнім улюбленцям»).

Декада природничих наук закінчилася, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку