Головна  →  Новини  →  19 березня 2020

У гуртожитках закладів освіти Києва вживають запобіжних заходів

Учням та студентам забезпечуються максимально комфортні умови проживання з дотриманням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо запобігання поширенню захворювання на коронавірусну інфекцію «COVID-19».
Керівники закладів освіти виконують рекомендації щодо посилення санітарно-гігієнічного режиму та здійснюють систематичний контроль за станом епідеміологічної ситуації в приміщеннях гуртожитків. У закладах освіти збільшено кратність проведення вологих прибирань миючими та дезінфікуючими засобами, обладнано приміщення для ізоляції здобувачів освіти у разі виявлення у них ознак захворювання. Запроваджено обов'язковий температурний скрінінг та постійний нагляд медичними працівниками. Тимчасово обмежено доступ сторонніх осіб до приміщень закладів та гуртожитків.
У гуртожитках закладів освіти міста Києва, зважаючи на обмеженість транспортного сполучення, буде дозволено проживання на період карантину здобувачам освіти (серед яких й діти пільгових категорій), які не мали можливості вчасно виїхати з Києва.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку