Головна  →  Новини  →  26 березня 2020

У Київському фаховому коледжі прикладних наук посилено карантинний режим

У період загальнонаціонального карантину у Київському фаховому коледжі прикладних наук і гуртожитку Коледжу вживають необхідних заходів для запобігання поширенню коронавірусу COVID–19.

У Коледжі в достатній кількості закуплено миючі та дезінфікуючі засоби для вологих прибирань, облаштовано куточки особистої гігієни з дезінфекторами для вхідного санітарного контролю. Для систематичного спостереження за станом епідеміологічної ситуації в гуртожитку Коледжу запроваджено обов'язковий температурний скринінг мешканців. Усіх працівників у повному обсязі забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання.

Адміністрація закладу освіти систематично надає співробітникам та студентам Коледжу інформаційно-інструктивні матеріали щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19 та дотримання правил респіраторної гігієни і протиепідемічних заходів, слідкує за виконанням рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо санітарно-гігієнічного режиму.

Київського  фахового  коледжу прикладних наук повністю забезпечений необхідними санітарно-протиепідемічними засобами та готовий продовжувати карантинні заходи до визначеного терміну.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку