Головна  →  Новини  →  2 червня 2020

Відновлення освітнього процесу у випускних групах закладів професійної освіти

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти Києва в умовах послаблення протиепідемічних заходів у випускних навчальних групах з 1 червня відновлено освітній процес.

Для виконання робочих навчальних планів та освітніх програм, вимог стандартів професійної (професійно-технічної) освіти з робітничих професій здобувачам освіти, що опановують освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника та молодшого спеціаліста, у закладах освіти дозволено відвідування занять в групах не більше ніж 10 осіб.

Для всіх учасників освітнього процесу попередньо проведено позапланові інструктажі щодо дотримання санітарних норм, протиепідемічних заходів та соціальної дистанції.

Учні приступили до проведення професійно-практичної підготовки, лабораторних робіт у навчальних майстернях та лабораторіях за графіком позмінно. У навчальних аудиторіях майбутні молодші спеціалісти завершують графічну частину дипломного проєктування.

Разом з тим, триває використання у освітньому процесі дистанційних технологій навчання та комбінування їх з очним навчанням.

Випускники закладів освіти налаштовані на успішно проведену Державну кваліфікаційну атестацію для визначення рівня професійних знань, умінь та навичок, вчасне завершення 2019/2020 навчального року, отримання документів про професійну (професійно-технічну) освіту державного зразка та працевлаштування на підприємствах міста Києва.

 

0

 

Перейти до спискуВерсiя для друку