Головна  →  Новини  →  31 серпня 2020

Увага!!! Освітній процес у НВК № 240 «Соціум» розпочинається в дистанційному режимі

Увага!!! Освітній процес у НВК № 240 «Соціум» розпочинається в дистанційному режимі

Протоколом № 22 від 09.04.2020 Постійної комісії з питання техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) прийнято рішення по запровадження протиепідемічних обмежувальних заходів у закладах, де виявлені хворі на COVID-19.

31 серпня 2020 року до Департаменту освіти і науки надійшло повідомлення про підтвердження випадків захворювання на коронавірусну інфекцію у двох педагогічних працівників НВК № 240 «Соціум», які перебували у контакті з 21 працівником школи. Ще в одного педагога – ознаки гострої респіраторної інфекції та підвищена температури.

З метою запобігання розповсюдження захворювання освітній процес у НВК № 240 з 1 вересня буде організовано у дистанційному режимі до покращення епідситуації.

День знань планується у форматі онлайн класних годин. Здобувачів освіти буде ознайомлено з розкладом уроків та гуртків, графіком роботи школи, особливостями організації харчування, правилами респіраторної гігієни та захисту від COVID-19.

Онлайн навчання розпочнеться згідно з розкладом уроків 2 вересня.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку