Головна  →  Новини  →  21 вересня 2020

Віталій Кличко: «Міська влада контролює дотримання закладами освіти регламентів роботи та протиепідемічних заходів»

Віталій Кличко: «Міська влада контролює дотримання закладами освіти регламентів роботи та протиепідемічних заходів»

Влада столиці контролює та перевіряє дотримання закладами освіти регламентів роботи та протиепідемічних заходів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

 
«Що стосується навчального процесу в столиці. Ми тримаємо ситуацію під контролем. І перевіряємо дотримання закладами освіти визначених регламентів їх роботи. І там, де виявляють хворих дітей чи педагогів, класи або школи відправляють на дистанційне навчання», – сказав Віталій Кличко.
 
Він повідомив, що на сьогодні п’ять шкіл закриті на карантин через випадки захворювання серед вчителів. По одній школі – в Голосіївському, Дарницькому, Оболонському, Печерському і Солом’янському районах столиці.
 
«У 122 школах перевели на самоізоляцію та дистанційне навчання загалом 328 класів, де є хворі учні. Всього хворих на коронавірус школярів у столиці – 267. Та 127 педагогів», – повідомив Віталій Кличко.Він зазначив, що в дошкільних закладах міста через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 15 груп. Один садок закритий на карантин. Наповненість дітей у дитячих садках сьогодні – приблизно 50 відсотків.


Перейти до спискуВерсiя для друку