Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2020

Цікаві осінні канікули! ОК!

Цікаві осінні канікули! ОК!

21 - 28 жовтня 2020 року в Києві триватимуть осінні канікули. Цей час стане чудовою можливістю для школярів зайнятись улюбленою справою, провести його весело та змістовно. Всі заклади позашкільної освіти нашого міста підготували цікаву програму заходів під час канікул в онлайн та офлайн форматах відповідно до вимог організації роботи в умовах адаптивного карантину.

У позашкіллі столиці функціонує 41 заклад позашкільної освіти,  понад 5 тисяч гуртків, у яких здобувають позашкільну освіту майже 80 тисяч вихованців.

У палацах та центрах дитячої творчості, військових та туристських клубах, на станціях юних техніків столиці представлені всі 13 напрямів позашкільної освіти.

Протягом канікул відбудеться Фестиваль молодіжної дипломатії від Київського Палацу дітей та юнацтва, знайомство учнів із унікальною колекцією мінералів та гірських порід від Київської Малої академії наук учнівської молоді, дослідження в студії віртуальної і доповненої реальності від Центру технічної і художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна» м. Києва і ще багато всього цікавого.

Інформацію про найактуальніші події позашкілля упродовж осінніх канікул розміщено на сайті Департаменту освіти і науки міста Києва та на платформі Електронного освітнього простору позашкілля Києва «Все буде Добре! ОК!» (ОК – Освіта Києва).

Бажаємо усім цікавих, змістовних, а головне безпечних канікул!

Перейти до спискуВерсiя для друку