Головна  →  Новини  →  3 листопада 2020

Перемога учениці з Києва у міжнародному конкурсі MTE 2020 SE COVID-19 International Innovation Awards

Перемога учениці з Києва у міжнародному конкурсі MTE 2020 SE COVID-19 International Innovation Awards

2 листопада завершився міжнародний конкурсу MTE 2020 SE COVID-19 International Innovation Awards переможицею якого стала Євгенія Анастасія Рудик. Вихованка відділення математики Київської Малої академії наук, учасниця проєкту «Інтелект молоді – Києву», переможниця конкурсу «Освітні амбасадорки» презентувала на конкурсі проєкт «Логістика пацієнтів з COVID-19, що потребують невідкладних допомоги», який був нагороджений  медаллю. 

MTE 2020 SE COVID-19 International Innovation Awards – спеціальний онлайн захід, проведений в рамках  щорічної Малайзійської технологічної виставки (MTE) з метою визначення та шанування новаторів і лідерів змін в умовах пандемічної кризи.

Спалах пандемії COVID-19, що створив серйозні проблеми для світової економіки та повсякденного життя людей і матиме далекосяжні наслідки, мимоволі підштовхнув вперед двигун інновацій у всіх сферах суспільства. Організатори заходу зібрали  проєкти, що  дозволяють зменшити вплив пандемії на здоров’я та спосіб життя людей, обмежити збої в економіці, постачанні товарів та послуг. Вони впевнені, що визнання та популяризація інновацій в різних сферах зіграють важливу роль у відновлювальних діях і зусиллях в усьому світі.

Щиро вітаємо Анастасію та її наукового керівника секції "Математичне моделювання" відділення математики Київської МАН, кандидата фізико-математичних наук Єфімову Тетяну Леонідівну! Пишаємося вами і вашими перемогами!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку