Головна  →  Новини  →  18 листопада 2020

Заходи на честь Всесвітнього Дня Гідності у рамках проєкту «Жити далі»

Заходи на честь Всесвітнього Дня Гідності у рамках проєкту «Жити далі»

У рамках проєкту «Жити далі» на честь Всесвітнього Дня Гідності відділення української філології та мистецтвознавства Київської МАН ініціює проведення низки урочистих заходів:

  • 23.11 о 16:00 – урочиста зустріч-дискусія «Жити далі».
  • 25.11 о 18:00 – дискусія «Академічна доброчесність як вияв гідності науковця».
  • 27.11 о 18:00 – «Захист мови – захист гідності нації. Чому важливо говорити українською». Підсумкова дискусія заходу.

Представлений захід буде проводитися за рекомендованою програмою та матеріалами, наданими EdCamp Ukraine для проведення у навчальних закладах Всесвітнього Дня Гідності 2020 – наймасштабнішого у Європі та цього року адаптованого до онлайн-формату заходу за сприяння проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні ВзаємоДія», всесвітнього руху Amnesty International, у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Офісом освітнього омбудсмена України й Уповноваженим Президента України з прав дитини.

До участі запрошуються учні 5-11 класів. Для продуктивної роботи в панельних дискусіях  потрібно:

  1. Підготувати до першої зустрічі 1 коротку історію про гідність в житті людини. Це може бути особиста історія, історія батьків, знайомих, відомих людей. Орієнтовний обсяг – 1 сторінка.
  2. Підготувати на другу зустріч короткий виступ, малюнок, ролик на тему «Чому важливо дотримуватися академічної доброчесності». Важливо відобразити власну позицію з цього приводу.

Учень може обрати один із видів роботи або ж обидва. Для участі у заході  необхідно до 20.11 подати заявку на пошту [email protected].

У заявці слід вказати ПІБ учня, вік, клас, навчальний заклад та форму роботи (виступ, малюнок, ролик), а також контактні дані.

Учасники заходу отримають путівник Усесвітнім Днем Гідності 2019 – спеціальний «робочий зшиток» від EdCamp Ukraine.

Перейти до спискуВерсiя для друку