Головна  →  Новини  →  24 листопада 2020

Запрошуємо студентів до участі в третьому всеукраїнському конкурсі «Зберігаючи пам'ять про Голокост» від Меморіалу «Бабин Яр»

Запрошуємо студентів до участі в третьому всеукраїнському конкурсі «Зберігаючи пам'ять про Голокост» від Меморіалу «Бабин Яр»

Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» оголошує Третій всеукраїнський конкурс наукових, науково-дослідницьких проєктів студентів і аспірантів «Зберігаючи пам’ять про Голокост».

Цьогорічний конкурс приурочено до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту, який щорічно відзначається 27 січня.

Конкурс «Зберігаючи пам'ять про Голокост» проводиться з 2018 року з метою пошуку і підтримки талановитої молоді, залучення її до вивчення та дослідження історії Голокосту.

У 2019 році у конкурсі взяло участь більше 30 студентів та аспірантів закладів вищої освіти з різних регіонів України.

Меморіальний центр Голокосту «Бабин Яр» закликає подаватися на конкурс студентів, які здобувають освіту за освітнім ступенем бакалавра (3-4 курс), магістра та аспіранта.

Розглядаються наукові й науково-дослідницькі проєкти з гуманітарних та суспільних наук: історії, філософії, права, психології, соціології, політології, релігієзнавства, культурології та інших, пов’язаних з тематикою конкурсу. 

Перший етап – подача заявок. Всі охочі взяти участь у конкурсі надсилають заявку на участь та анотацію конкурсної роботи на електронну адресу: [email protected] до 15 грудня 2020 року. 

Другий етап – подання конкурсних робіт на розгляд журі від учасників,

які пройшли перший етап до 15 січня 2021 року.

Третій етап – презентація та захист проєктів онлайн 28 січня 2021 року,

визначення та нагородження переможців.

Переможці конкурсу отримають грошову винагороду у розмірі:

I місце – 5600 гривень;

II місце – 3500 гривень;

III місце – 2500 гривень. 

Головний переможець зможе пройти стажування у Меморіальному центрі Голокосту «Бабин Яр», щоб реалізувати свій проєкт спільно з командою Меморіалу.

Положення конкурсу
Перейти до спискуВерсiя для друку