Головна  →  Новини  →  12 лютого 2021

Валентин Мондриївський: Усі школи та садочки відновлюють роботу з 15 лютого

Валентин Мондриївський: Усі школи та садочки відновлюють роботу з 15 лютого

Із 15 лютого всі школи та садочки відновлюють роботу у звичайному режимі. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

За прогнозами синоптиків, рясні снігопади в Києві припиняться, і на зміну їм прийде морозна погода. Комунальні служби за вихідні налаштовані подолати наслідки опадів, тож місто повернеться до звичного ритму життя.

«У першу чергу, хочу подякувати батькам дітей, які залишилися зі своїми дітьми вдома, та їх роботодавцям, які з розумінням поставились до ситуації і не стали зменшувати розмір оплати праці своїм підлеглим, що вимушено залишились вдома. Також хочу подякувати і освітянам, які намагаються максимально не зупиняти навчальний процес, який і так отримав певні корективи у зв’язку з карантинними обмеженнями. Зі свого боку, комунальні служби підготували будівлі садочків і шкіл і перевірили, в першу чергу, на підключення тепла, бо за прогнозами температура вдень має впасти подекуди до мінус 15. Ми стежимо за ситуацією і в разі потреби будемо приймати оперативні рішення, але зараз жодних пересторог немає, і абсолютно всі заклади освіти відчинять свої двері в понеділок», – заявив Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, що в столиці проводиться щоденний моніторинг відвідування шкіл та садочків, а також ситуації із захворюваністю на коронавірус. Усі заклади освіти мають чіткі рекомендації щодо послідовності дій у разі зараження учнів та персоналу на COVID-19.

Перейти до спискуВерсiя для друку