Головна  →  Новини  →  9 березня 2021

Заклади освіти Києва запрошують долучитися до Global Money Week

Заклади освіти Києва запрошують долучитися до Global Money Week

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) - це цикл освітніх заходів для дітей та молоді в сфері фінансової обізнаності, що одночасно проводяться з 2012 року в Україні та понад 170 країнах світу з ініціативи Організації економічного співробітництва та розвитку. Цього року Україна увосьме святкувати Global Money Week. "Бережіть себе, бережіть свої гроші!" – це офіційна тема Global Money Week у 2021 році. 

З 2020 року організатором Global Money Week на глобальному рівні є Міжнародна мережа фінансової освіти при Організації економічного співробітництва та розвитку (OECD/INFE). Національний банк України – член OECD/INFE та офіційний координатор свята в Україні.

Заплановані заходи з нагоди святкування Global Money Week 2021 в Україні:

  • заходи для школярів: 15-21 березня;
  • заходи для студентів: 22-28 березня. 

Учасники Global Money Week можуть проводити заходи з фінансової обізнаності для дітей та молоді самостійно, на базі свого навчального закладу. Також можна долучитися разом із школярами та студентами до заходів, що організовують інші установи. Вітається поєднання обох форматів святкування. ​

Найенергійніші учасники зможуть потрапити до рейтингу Топ-10 найактивніших шкіл та Топ-10 найактивніших закладів вищої освіти під час святкування Global Money Week в Україні.

Учасники міжнародної інформаційної кампанії Global Money Week повинні проводити заходи для дітей і молоді на некомерційній основі.

Закладу освіти потрібно:

  • Заповнити форму учасника Global Money Week до 9 березня 2021 року;
  • Провести заходи в своєму навчальному закладі завантажити навчальні матеріали та ознайомитися з ідеями заходів;
  • Долучитися до заходів НБУ онлайн;
  • Розповісти всім про проведені заходи;
  • Подати звіт про проведені заходи до 2 квітня 2021 року.

Детальніше на сайті заходу. 

Перейти до спискуВерсiя для друку