Головна  →  Новини  →  23 березня 2021

Година запитань до директора Департаменту освіти і науки Олени Фіданян

Година запитань до директора Департаменту освіти і науки Олени Фіданян

У рамках освітнього фестивалю управлінської майстерності "Kyiv EdFest 2021" відбувся прямий ефір з директором Департаменту освіти і науки Києва. Під час розмови Олена Фіданян відповідала на питання, що хвилюють громаду столиці: трансформація закладів загальної середньої освіти, підготовка до нового навчального року, прийом документів до перших класів, початок IV чверті навчання.

"Для упередження зростання кількості хворих, ми прийняли рішення перевести 5-11 класи в канікулярний час на два дні раніше. Повертаються учні до навчального процесу через 2 дня, 25 березня, дистанційно. Початкова школа розпочинає нову чверть 29 березня в очному форматі", - повідомила Олена Фіданян.

До розмови долучились представники громадської організації "Асоціація керівників шкіл м.Києва, які презентували створення порадника для освітян щодо виконання Закону України «Про звернення громадян».

"Методичний посібник складений з практичних порад, що допоможуть освітянам бути більш обізнаними щодо роботи із зверненнями громадян. Вважаємо, що дуже важливо нам з колегами удосконалювати комунікацію з усіма учасниками освітнього процесу та громадою столиці", - зазначила керівник громадської організації Тетяна Федунова.

Нагадуємо, що 25 березня учні 5-11 класів повертаються до навчання у дистанційному форматі, учні початкових класів на канікулах до кінця тижня! Трансляцію можна переглянути за посиланням: https://bit.ly/3cazxfx

 

Перейти до спискуВерсiя для друку