Головна  →  Новини  →  26 травня 2021

Працевлаштування випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти за фахом – кар’єрний розвиток!

Набутий у закладах професійної (професійно-технічної) освіти фах відкриває широкі можливості для працевлаштування, самоствердження, успіху,  професійного і кар’єрного розвитку випускників!

Саме так стверджують випускники Київського професійного будівельного ліцею, що здобули професію «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», закінчивши  навчання у лютому місяці цього року. Перше робоче місце для працевлаштування отримали на столичних підприємствах автомобільного транспорту, наприклад, ТОВ СІТІ ФРАНС СЕРВІС,  ТОВ КС «Автотехнікс», СПД Каплуненко, ТОВ «Новий сервіс» тощо.

За цей невеликий проміжок часу колишні здобувачі освіти не тільки адаптувалися на робочих місцях, а набули певного професійного досвіду,  до цього часу не пожалкували та не розчарувалися у виборі професії.  Плюсами своєї роботи випускники закладу освіти вважають гідну заробітну плату і впевненість у перспективі, тому що попит на їх послуги тільки зростає.

Учнівська молодь закладів професійної (професійно-технічної) освіти радить школярам випускних класів, обираючи фах, зосередитись на робітничих професіях, адже це - прекрасний старт для успішного життя у майбутньому!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку