Головна  →  Новини  →  31 травня 2021

Підвищення індексу конкурентоспроможності випускника закладу професійної освіти

Підвищення індексу конкурентоспроможності випускника закладу професійної освіти неможливе без застосування сучасного професійного інструменту.

У Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою придбано інструмент та спеціальний одяг для здобувачів освіти 1-го курсу за кошти міського бюджету з метою забезпечення якості професійної підготовки, дотримання вимог виробничої санітарії та гігієни під час освітнього процесу.

Для підготовки кваліфікованих робітниківз професій, за якими здійснюється навчання, закладом освіти здійснено закупівлю на загальну суму 1 088 000 тис. грн.

До початку нового навчального року буде придбано комп’ютерну і цифрову техніку. Ефективно сплановане оновлення навчально-матеріальної бази за професіями - крок до формування привабливого для абітурієнтів освітнього середовища.

Навчання, промисловість і технології наразі розвиваються з величезною швидкістю, тому заклади професійної (професійно-технічної) освіти постійно оновлюють зміст освітнього процесу.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку