Головна  →  Новини  →  15 лютого 2022

Долучайтеся до тренінгу «Лежить. Не дихає. Перша домедична допомога» від Київської МАН

Вчасно зупинити кровотечу, розпізнати перші ознаки інсульту чи інфаркту, запобігти діабетичній комі – означає врятувати людину.  Практичні навички поведінки в таких ситуаціях – це саме те, чим повинна володіти кожна людина. Вони можуть стати у нагоді у будь-які часи, а особливо в часи надзвичайних ситуацій та епідемій.

18 лютого о 15:00 годині,  в прямому ефірі на сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/kyiv.man , ви зможете дізнатися про такі практичні навички у наданні домедичної допомоги людині у критичному стані. Тренінг проводитиме членкиня журі ІІ (міського) етапу Конкурсу наукових робіт у секції «Біологія людини» відділення хімії та біології Київської МАН,  лікарка   за спеціальністю "Медицина невідкладних станів" Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф м. Києва  Анастасія ПОНОМАРЬОВА

Ви можете зробити головне: використати шанс врятувати людині життя, якого у "Швидкої" вже може не бути! Бригада ЕМД доїжджає на виклик за 10 хвилин в ідеальних умовах, а цінною є кожна секунда ДО. Тому наш обов’язок - вміти надавати першу допомогу!

Перейти до спискуВерсiя для друку