Головна  →  Новини  →  6 вересня 2022

Навчальний тренінг «Повітряна тривога» у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти розпочався освітній процес за змішаною формою навчання. Очна (денна) форма дозволена для всіх учасників освітнього процесу за наявності найпростішого укриття або укриттів, що розташовані поруч із закладом освіти.

Керівниками закладів освіти організовано проведення низки заходів щодо дотримання вимог охорони праці, безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, цивільного захисту та профілактики й попередження нещасних випадків серед  працівників закладів та здобувачів освіти.

У Київському вищому професійному училищі будівництва і дизайну відбувся навчальний тренінг «Повітряна тривога» для першокурсників та працівників. Вони пройшли навчання з безпеки життєдіяльності та відпрацювали тренувальні вправи під час сигналу цивільного захисту «УВАГА ВСІМ!», алгоритм дій, як поводити себе в закладі освіти під час повітряної тривоги.

         Нові навички нададуть можливість здобувачам освіти безперервно, безперешкодно та безпечно отримувати знання у стінах закладів професійної освіти!

Тримаємо освітній фронт! Разом до перемоги!

Перейти до спискуВерсiя для друку