Головна  →  Новини  →  20 грудня 2022

Різдвяні віночки та смаколики для захисників Збройних Сил України від Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва

Здобувачі освіти Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва з професії «Кравець. Закрійник» взяли участь у навчальному інтерактиваному майстер-класі зі створення різдвяного віночка. Строката мішура, різнобарвні кульки, іграшки, дзвіночки, натуральні природні матеріали – незмінні атрибути новорічних свят, які додають особливої казкової атмосфери. Такі віночки є креативною і оригінальною прикрасою будинку і святкового столу.

А які ж свята без солодощів та смаколиків? Майбутні фахівці кулінарної справи з професії «Кухар. Кондитер» на уроках виробничого навчання випікали ароматні смачні пряники, неповторні своїми персонажами й візернуками з креативними прикрасами.

Частину новорічних смаколиків учнівська та батьківська громада передадуть для захисників Збройних Сил України у військовий шпиталь. Подарунки, зроблені з любов’ю, стануть приємним сюрпризом для наших бійців.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити й працювати!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку