Головна  →  Новини  →  20 квітня 2023

Відкриття Саміту відкритих громадських просторів «Сила партнерства»

20 квітня директорка Київської Малої академії наук Ірина Поліщук, директорка Київського фахового коледжу прикладних наук Ганна Щуцька та заступниця начальника управління освіти Дніпровського району Галина Тодосова взяли участь у Саміті відкритих громадських просторів «Сила партнерства».
Захід розпочався з виступів Віталія Кличка, Київського міського голови, голови Асоціації міст України та Асоціації “Київська агломерація” та Матьє Морі, Генерального секретаря Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.
Захід об’єднує креаторів громадських просторів та архітекторів громад із різних куточків країни, міжнародних партнерів та лідерів думок для обміну досвідом, ознайомлення з кращими європейськими практиками, нетворкінгу, налагодження сталого партнерства та розвитку платформи для співпраці. На учасників чекають 3 великі панельні дискусії за участю представників міського самоврядування України, Польщі та Великобританії.

Довідково.

Захід проводить Департамент суспільних комунікацій КМДА за підтримки ІСАР Єднання в межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Також підтримують ініціативу Офіс Ради Європи в Україні-Київ та Асоціація міст України.


Онлайн-трансляція Саміту за посиланням:
https://kyivcity.gov.ua/news/vidkrittya_samitu_vidkritikh_gromadskikh_prostoriv_sila_partnerstva__onlayn-translyatsiya/

Перейти до спискуВерсiя для друку