Головна  →  Новини  →  26 травня 2023

Проведено міський огляд-конкурс на кращий кабінет з предмету «Фізика» серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти столиці

Завершено проведення міського огляду-конкурсу на кращий кабінет та комплексно-методичне забезпечення з предмету «Фізика» серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

У конкурсі взяли участь 20 завідуючих кабінетами – викладачів фізики, які надали фото- та відеоматеріали для презентації створених умов для ефективного проведення навчання здобувачів/здобувачок освіти.

Мета – створення оптимальних умов для організації освітнього процесу, удосконалення комплексно-методичного забезпечення предмету відповідно до державного стандарту повної загальної середньої освіти, забезпечення використання сучасних інноваційних підходів, виявлення та поширення кращого педагогічного досвіду.

Незалежним журі - доцентом кафедри фізики Київського національного університету будівництва та архітектури та спеціалістом вищої категорії, «викладачем-методистом» Київського професійно-педагогічного фахового коледжу імені Антона Макаренка підведено підсумки та визначено переможців:

1 місце – посів кабінет фізики державного навчального закладу «Київський професійний коледж  з посиленою військовою та фізичною підготовкою»;

II місце - комунальний заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж автомобільного транспорту та будівельної механізації».

III місце - комунальний заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний будівельний коледж»;

Переможців міського конкурсу нагороджено дипломами 1, II, III ступенів Департаменту освіти і науки та Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у м. Києві.

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку