Головна  →  Новини  →  24 грудня 2014

Відбулася Конференція трудового колективу Київського університету імені Бориса Грінченка

23 грудня 2014 року, в Актовій залі Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася Конференція трудового колективу Університету, відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Статуту Київського університету імені Бориса Грінченка. У заході взяли участь 463 делегати від усіх структурних підрозділів й студентів Університету та представник власника університету - директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва Фіданян Олена Григорівна.


Ректор університету, доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Віктор Олександрович Огнев’юк прозвітував про свою роботу у 2014 році. У звіті йшлося про формування системи якості освіти, розвиток освітнього середовища, відкритість результатів дослідження, наукову діяльність, соціально-гуманітарну сферу та ін.

Після завершення доповіді Ректора делегати Конференції взяли участь в обговоренні звіту. Директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва О.Г.‪ Фіданян привітала трудовий колектив університету з великими досягненнями та подякувала Віктору Олександровичу за плідну роботу.
Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» Конференція трудового колективу дала високу оцінку діяльності ректора за звітний період.

Звіт Віктора Огнев’юка – ректора Київського університету імені Бориса Грінченка
«Про підсумки роботи у 2014 році»

 

Перейти до спискуВерсiя для друку